Werken bij Scholengroep Carmel Hengelo

Scholengroep Carmel Hengelo is een scholengroep die bestaat uit vier scholen, met zes locaties voor voortgezet onderwijs. Samen hebben deze scholen alle typen voortgezet onderwijs in huis: vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Je vindt onze locaties in Hengelo, Borne en Delden. Binnen de scholengroep werken ongeveer 450 medewerkers voor ruim 3.600 leerlingen op zes locaties.

Scholengroep Carmel Hengelo vindt voor haar handelen inspiratie in de waarden van de joods-christelijke traditie, in het bijzonder die van de Karmelieten die onze Stichting in 1922 oprichtten. Ze creëerden een onderwijsorganisatie die voor iedereen toegankelijk is en die betrokken is op de ontwikkelingen in haar omgeving. In de traditie van Carmel staat de zorg voor de mens centraal: heel de mens, iedere mens, alle mensen. Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van een groter samenwerkingsverband: Stichting Carmelcollege.  

Vacatures

Kenmerkend voor onze scholen is een prettig werkklimaat, we hebben goede onderwijsresultaten en we zijn graag vernieuwend bezig. Als je interesse hebt om bij Scholengroep Carmel Hengelo te komen werken, kijk dan naar de actuele vacatures op de Carmelsite. Houd ook @Carmelvacatures op Twitter in de gaten.

Arbeidsvoorwaarden Stichting Carmelcollege

In de missie van Stichting Carmelcollege staat de zorg voor de mens centraal. Niet alleen bij onze primaire taak - het aanbieden van voortgezet onderwijs - maar ook bij het scheppen van de noodzakelijke randvoorwaarden voor het onderwijs. Veel van deze randvoorwaarden zijn beschreven in de cao. Carmel kent echter ook een aantal aanvullende regelingen en personal benefits. Bekijk hier de cao en de personal benefits.

Meer informatie

Heb je vragen over werken bij Scholengroep Carmel Hengelo? Of wil je graag meer informatie ontvangen over ons onderwijs? Neem dan contact op met afdeling P&O: 074 265 40 85