Studiedag

Op dinsdag 26 februari vindt de allereerste brede studiedag Scholengroep Carmel Hengelo plaats.

Wat en waarom
De veranderende maatschappij stelt voortdurend nieuwe eisen aan jou als medewerker van Scholengroep Carmel Hengelo en doet een stevig beroep op je binnen het onderwijs. Het is om die reden belangrijk dat we samen werken aan onderwijsontwikkelingen die duurzaam zijn en dat deze bijdragen aan de vitaliteit van onze onderwijsorganisatie. In dit kader is er een brede studiedag voor Scholengroep Carmel Hengelo georganiseerd. De allereerste brede studiedag waar we jou voor uitnodigen. 

Voor wie
De brede studiedag is voor alle medewerkers werkzaam binnen de scholen van de Scholengroep, zowel voor OP-ers als OOP-ers. We rekenen op ieders aanwezigheid.

Programma en workshops
In de ochtend zal Pedro de Bruyckere zijn licht laten schijnen op het thema ‘vitale en duurzame onderwijsontwikkeling´. Meer informatie over Pedro de Bruyckere lees je hier. Daarnaast zijn er tal van workshops. Zowel in de ochtend als in de middag zijn er twee workshoprondes, in totaal kun je dus 4 workshops volgen. Je kunt zelf kiezen welke workshops dit zijn.