Mark Gellevij nieuwe directeur bij Scholengroep Carmel Hengelo

16.05.2017 Per 1 september treedt de heer Mark Gellevij in dienst bij Scholengroep Carmel Hengelo als directeur onderwijs onderbouw. De heer Gellevij (44) is op dit moment werkzaam als opleidingsdirecteur en lector aan Saxion Hogescholen in Deventer en Enschede.

Als opleidingsdirecteur is hij verantwoordelijk voor de Masteropleiding “Onderwijskundig Leiderschap” en daarvoor voor de master “Leren en Innoveren”.
In zijn lectoraat is hij verantwoordelijk voor diverse ontwikkel- en onderzoekstrajecten op het gebied van onderwijsinnovatie. Daarnaast is hij ook docent en studiebegeleider binnen diverse masteropleidingen.

Mark Gellevij startte zijn opleiding aan Het Twickel College in Hengelo. Na zijn VWO behaalde hij aan de Universiteit van Twente zijn diploma Toegepaste onderwijskunde. In 2002 promoveerde hij in de Faculteit Gedragswetenschappen aan dezelfde universiteit.
Mark is een onderwijsman in hart en nieren en een verbindend schoolleider die op het gebied van onderwijsvernieuwing en personeelsontwikkeling zijn sporen verdiend heeft.

We zijn blij dat hij met zijn ervaring, kennis en bovenal als persoon ons team komt versterken.